Ontwikkeltrajecten     

Organisaties met een strategie voor ontwikkeling van medewerkers zijn, in het algemeen, succesvoller. Door de inzet van een goede mix van theorie en praktische leervormen halen onze trainers maximaal rendement uit ieder ontwikkeltraject. Tijdens al onze trajecten ontwikkelen wij essentiële competenties en ondersteunen de deelnemers bij optimale implementatie van het geleerde in hun eigen werkomgeving door coaching onderdeel te maken van elk traject. Success4Life is katalysator van organisatie-, team en persoonlijke ontwikkeling.

Business strategie ontwikkeling

Aansluiten bij de toekomst

Om te blijven aansluiten bij de toekomst is meer nodig dan reorganiseren, herstructureren en processen optimaliseren. Binnen organisaties zijn het mensen die het verschil maken. De persoonlijke ontwikkeling, attitude en de bewustwording van de kracht van communicatie vormen, volgens ons, de stuwende kracht achter het succes van organisaties. Wij maken gebruik van verschillende instrumenten om inzicht te geven in de belangrijkste factor bij ontwikkeling. In onze trainingen staat de mens en niet de functie centraal. oplossingen voor ontwikkeling personeel medewerkers


Belangrijke pijlers:

Onze ontwikkeltrajecten kenmerken zich door twee belangrijke pijlers, vergaren van kennis en inzicht & actie.

Vergaren van kennis:
Resultaatgerichte vaardigheidstrainingen gestoeld op jarenlange internationale kennis staan garant voor de benodigde kennisoverdracht.

Inzicht & Actie:
•  inzicht in belemmerende overtuigingen, wat houdt ongewenste situaties in stand
•  inzicht in welke competenties en vaardigheden essentieel zijn voor het bereiken van doelstellingen
•  inzicht in de kracht van effectieve communicatie op alle niveaus
•  actie om belemmerende overtuigingen om te buigen naar stimulerende overtuigingen
•  actie door het formuleren van Persoonlijk Inzicht & Actie Plan (PIAP®) om competenties te verhogen
•  actie door het vrijmaken van potentieel en verhogen van proactiviteit - Persoonlijk Leiderschap

Lees hieronder meer over onze vaardigheidstrainingen.

Direct een afspraak maken »


Sales & Commerciële VaardighedenSalesteam, succes met verkopen

Op zoek naar meer commerciële slag- en daadkracht? In deze dynamische en economisch uitdagende tijd wordt er steeds meer gevraagd van de vaardigheden van verkoopteams. Voor zowel de binnen- als buitendienst blijft interpersoonlijke communicatie een belangrijke schakel in het succes van uw verkoopactiviteiten. Hoe beter uw verkoopteam in staat is om goede relaties op te bouwen met uw klanten, des te hoger uw verkoopeffectiviteit uiteindelijk zal zijn.

Bekijk de traniningen

Management & LeidinggevenLeidinggeven, leiderschap competentie


Generaties lang bestonden hoofdtaken van leidinggevenden uit koers bepalen, aansturen en controleren. Nu dienen leidinggevenden binnen moderne organisaties te beschikken over een rijker palet van vaardigheden en competenties die verband houden met de praktijk. Een alleskunner die onder andere inspireert, motiveert, coacht, visionair is, delegeert, vertrouwt en durft loslaten. Naast anderen blijft hij of zij vooral ook zichzelf ontwikkelen. Success4Life ondersteunt u bij het worden van een inspirerend leider of manager.

Bekijk de trainingen

 

 

 

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit


Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit, effectief communiceren rotterdam

Helder verwoorden en authentiek overbrengen van uw boodschap zijn minimale voorwaarden voor constructieve samenwerking en geloofwaardigheid. Door hetgeen u in huis heeft ook te kunnen en durven profileren, krijgt u meer invloed en vergroot uw impact op het realiseren van doelstellingen. Persoonlijk effectiever worden en effectieve communicatie starten beiden met bewust worden van uw eigen communicatiestijl, voorkeuren, patronen en valkuilen. 

Bekijk de trainingen


Success4Life  •  Alle rechten voorbehouden © 2018  •  KvK Rotterdam 24262514  • Algemene voorwaarden •  Cookie Policy  •  Disclaimer login