Management & leidinggeven

Generaties lang bestonden hoofdtaken van leidinggevenden uit koers bepalen, aansturen en controleren. Nu dienen leidinggevenden binnen moderne organisaties te beschikken over een rijker palet van vaardigheden en competenties die verband houden met de praktijk. Een alleskunner die onder andere inspireert, motiveert, coacht, visionair is, delegeert, vertrouwt en durft loslaten. Naast anderen blijft hij of zij vooral ook zichzelf ontwikkelen. Success4Life ondersteunt u bij het worden van een bewust inspirerend leider of manager.

Strategie voor ontwikkeling

Leidinggeven start in alle gevallen met persoonlijk leiderschap. Ongeacht of u als junior-, middle-, senior manager of wellicht als eigenaar aan het roer staat van uw onderneming en zelf leiding geeft. U dient te beschikken over inzicht in uw eigen managementstijl, voorkeuren en de kenmerken van effectief leidinggeven. Voorgenoemde factoren zijn bepalend bij vorming van een strategie voor ontwikkeling en managen van medewerkers die samen met u verantwoordelijk zijn voor het behalen van doelstellingen.

Toepasbaar en inspirerend

Onze leiderschapstrainingen staan bekend om de directe toepasbaarheid van de aangereikte kennis. U gaat geïnspireerd en gemotiveerd met uw nieuwe inzichten in actie. Door onze unieke aanpak, Success4Life Ontwikkeltrajecten waarbij door coaching op implementatie van het geleerde inbegrepen is, ontwikkelt u nieuwe competenties niet voor even, maar voor het leven.

Trainingen & Coaching

Training

Paradoxaal genoeg is verandering de nieuwe constante factor. Binnen deze dynamische en complexe wereld krijgen organisaties dagelijks te maken met veranderende markten, techniek en regelgeving. Klanten stellen steeds hogere eisen: sneller, beter en kosten efficiënter.

Training

Coachend Leidinggeven houdt veel meer in dan een nieuwe kreet voor betrokken leidinggevenden. Coachende Leidinggevenden zijn in staat om, als de situatie daarom vraagt, de rol van coach aan te nemen om medewerkers te ondersteunen om zelf het maximale uit zichzelf en hun competenties te halen.

Training

Ieder mens, iedere organisatie en ieder team is uniek. Ieder team heeft een eigen beginpunt, eigen doelen en een eigen ontwikkelingstempo. Hoe zijn de rollen verdeeld in uw team en hoe verloopt de interactie? Met andere woorden: wat is de groepsdynamiek?