Coaching

De rol van coaching blijkt een wezenlijk onderdeel van succesvolle organisaties. Coaching draagt bij aan het ontwikkelen en versterken van teams en individuen op professioneel en persoonlijk niveau. Zelfsturing is het uitgangspunt van coaching, eigen inzichten vormen steeds de basis van doorbraak van belemmerende patronen. Onze coaches creëren een klimaat om potentieel van u of uw mensen zo aan te spreken dat deze tot maximale prestatie kan komen.

Doorbreken van belemmerende patronen

Success4Life biedt korte en intensieve coachtrajecten op maat. Wij ondersteunen resultaatgericht bij het doorbreken van belemmerende patronen en het op koers komen naar uw gewenste doelen. Onze coachingsmethodieken werken perspectiefverbredend, stimuleren inzicht en verbinden u (opnieuw) met uw kracht en kwaliteiten. Dit ondersteunt het proces om zelfsturend en blijvend tot concrete oplossingen te komen.

Coaching voor iedereen

Waar in het verleden coaching veelal alleen toegankelijk was voor directie of topmanagers, is vandaag de dag coaching bereikbaar voor iedereen. Coaching daagt uit, stimuleert op een respectvolle wijze ontwikkeling en valt, als methodiek om te ontwikkelen, niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wij ondersteunen u graag bij de keuze tussen onze verschillende type coachtrajecten.

> Ja, ik wil graag contact over coaching

Coachtrajecten

Coachtraject

Vaardigheden als Persoonlijke Effectiviteit en Effectief Communiceren zijn géén talenten waarmee u hoeft te zijn geboren. Deze vaardigheden behoren tot competenties die u kunt ontwikkelen. Mist u op gezette tijden de benodigde assertiviteit om uzelf goed te profileren?

COACHTRAJECT

Executive coaching voor directeur, ondernemer of topmanager. Uw beslissingen, thema´s en uitdagingen zijn, door uw positie, anders dan die van leidinggevenden elders in de organisatie.

COACHTRAJECT

Een succesvolle samenwerking van individuen en teams onderling is de drijvende kracht van succes in organisaties. Verantwoordelijken voor het aansturen van één of meerdere teams ervaren afwisselend de kracht en uitdagingen van interactie binnen een groep.