Training Succes in Sales

De training succes in sales helpt verkoop professionals hun vaardigheden beter aan te spreken. Het interactieve programma biedt inzichten in verkoopeffectiviteit die direct toepasbaar zijn in alle fases van het commerciële proces, ofwel het ‘koopproces’ van de klant.

Persoonlijke ontwikkeling en sales

Het resultaat succesvoller verkopen, meer omzet genereren en betere relaties met uw klanten opbouwen. U leert aansluiten bij de behoefte van uw klant, door op meerdere niveaus te leren luisteren. U weet de behoeften klantspecifiek te vertalen en er zo succesvol op in te spelen. We gaan daarnaast in op de persoonlijke voorkeuren van uzelf en van anderen om beter in te kunnen spelen op iedere unieke klant. Deze training geeft u de juiste inspiratie en motivatie als het om persoonlijke ontwikkeling in sales gaat.

Aan bod komt onder andere

 • Echt verbinding maken met de klant – de basis voor succes.
 • Verkooppsychologie – aankoopmotieven en besluitvorming.
 • Hoe komt u over en hoe speelt u in op het gedrag van de klant.
 • Het maken van afspraken.
 • Opbouw en structuur van het ‘ideale’ verkoop gesprek.
 • Vraag, luister en doorvraagtechnieken.
 • Overtuigend presenteren op basis van behoeften en koopmotieven.
 • Het slim en succesvol presenteren van de prijs.
 • Voorkomen en omgaan van bezwaren en weerstanden.
 • Effectief omgaan met onderhandelingen – druk en stress.
 • Vragen om de order – verschillende afsluittechnieken.
 • Aftersales en relatiebeheer.


Aanpak

Voorafgaand aan de training neemt de trainer contact op om uw persoonlijke leerdoelen te bespreken. Tevens neemt u deel aan een online vragenlijst om met behulp van de Mind Challenge® gericht te kunnen ontwikkelen. De training is een continue afwisseling van theorie, interactie en praktijkoefeningen. Om het geleerde te borgen bepaalt u na iedere sessie uw eigen persoonlijk inzicht en actieplan (PIAP®), op basis waarvan u gerichte werkopdrachten meekrijgt. Onze unieke aanpak, met inclusief individuele coachsessies, draagt bij aan optimale implementatie van het geleerde in de praktijk.

Voor wie?

De training Succes in Sales richt zich specifiek op salesprofessionals, accountmanagers, salesteams, salesmanagers en zelfstandigen. 

Trainingen & Coaching

Training

Op zoek naar meer commerciële slag- en daadkracht? In deze dynamische en economisch uitdagende tijden wordt er steeds meer gevraagd van de vaardigheden van verkoopteams.

Training

De ‘moderne klant’ is kritischer, veeleisender en verwacht steeds meer service in minder tijd. Klanten telefonisch te woord staan is soms een echte uitdaging. Hoe klanten uw kwaliteit ervaren, is sterk afhankelijk van het telefonisch contact met uw organisatie. 

Training

Onderhandelen doet iedereen, bijna dagelijks. Of het nu gaat over de manier waarop u uw rol in een project vorm wilt geven, om een contract, de aanschaf van nieuwe hardware, salarisverhoging, een fusie of de samenwerking binnen een team: onderhandelen hoort erbij.