Sales & commerciële vaardigheden

Op zoek naar meer commerciële slag- en daadkracht? In deze dynamische en economisch uitdagende tijden wordt er steeds meer gevraagd van de vaardigheden van verkoopteams. Voor zowel de binnen- als buitendienst blijft interpersoonlijke communicatie een belangrijke schakel in het succes van uw verkoopactiviteiten. Hoe beter uw verkoopteam in staat is om goede relaties op te bouwen met uw klanten, des te hoger uw verkoopeffectiviteit uiteindelijk zal zijn.

Pro-actief, signaleren en inventariseren

In onze trainingen staat daarom de mens achter de verkoper centraal.
Deelnemers leren onder anderen:
•    Proactief relatie met uw klanten opbouwen, onderhouden en uitbouwen
•    Inventariseren en signaleren van behoeften en bezwaren
•    Hoe om te gaan met ‘Cross-selling en Up-selling’
•    Oefenen van commerciële gesprekken aan de hand van rollenspelen

Ervaring uit de praktijk in uw praktijk

De aangereikte commerciële vaardigheden en kennis zijn uitvoerig in de praktijk getest en bewezen succesvol. Success4life ondersteunt en helpt sales professionals bij ontwikkelen om ook reeds aanwezige vaardigheden effectiever en gerichter aan te spreken. Door onze unieke Success4Life ´totaal´ Ontwikkeltrajecten waarbij coaching op implementatie van het geleerde inbegrepen is, ontwikkelt u nieuwe competenties niet voor even, maar voor het leven.

Ik wil graag persoonlijk kennismaken!

Trainingen & Coaching

Training

De training succes in sales helpt verkoop professionals hun vaardigheden beter aan te spreken. Het interactieve programma biedt inzichten in verkoopeffectiviteit die direct toepasbaar zijn in alle fases van het commerciële proces, ofwel het ‘koopproces’ van de klant.

Training

De ‘moderne klant’ is kritischer, veeleisender en verwacht steeds meer service in minder tijd. Klanten telefonisch te woord staan is soms een echte uitdaging. Hoe klanten uw kwaliteit ervaren, is sterk afhankelijk van het telefonisch contact met uw organisatie. 

Training

Onderhandelen doet iedereen, bijna dagelijks. Of het nu gaat over de manier waarop u uw rol in een project vorm wilt geven, om een contract, de aanschaf van nieuwe hardware, salarisverhoging, een fusie of de samenwerking binnen een team: onderhandelen hoort erbij.