Online ontwikkeloplossingen

Wij ontwerpen op maat online trajecten en begeleiding die afgestemt is op de drukke agenda’s van uw medewerkers en daarmee perfect aansluit bij persoonlijke, professionele en organisatie ontwikkelbehoeftes.

Success4Life werkt landelijk, internationaal en online met haar incompany trajecten. Was voorheen de inplanning van een gezamelijk ontwikkeltraject zeer tijdrovend, inefficiënt en mileuonvriendelijk doordat iedereen naar één locatie moest reizen. Dit behoort voorgoed tot het verleden. 

Zowel het topmanagement en medewerkers hebben nu sneller toegang tot de professionele ontwikkeling die zij verdienen en de organisatie nodig heeft om aan te blijven sluiten bij de huidige dynamische realiteit.

Gezamenlijk competenties ontwikkelen

Door ons online aanbod kunnen medewerkers van verschillende afdelingen, steden en landen eenvoudiger deelnemen aan trajecten. Gebruikmakend van verschillende technologieën en platformen kunnen onze professionele facilitators en coaches onine inspirerende, interactieve en resultaatgerichte trajecten met blijvende impact begeleiden.

De inhoud van het programma stemmen we af op de ontwikkelbehoefte van uw organisatie en medewerkers, het aantal dagdelen en de uitvoeringsdata wordt in overleg vastgesteld. Door transparante samenwerking ontwikkelen en stellen wij voor uw medewerkers een inspirerend leertraject samen dat naadloos aansluit op uw organisatie.

Voordelen online trajecten

•    Makkelijker inplanbaar 
•    Keuze uit verschillende online trainingsomgevingen
•    Versterking teamgevoel van hybride teams
•    Online interactief oefenen en leren met en van collega’s
•    Korte plenaire sessies en online coaching voor begeleiding bij implementatie op de werkvloer

Vrijblijvend verkennend gesprek

Na een verkennend gesprek ontvangt u een concrete offerte. In de offerte wordt onze analyse duidelijk en geven wij aan hoe wij bijdragen aan de ontwikkeling van uw doelstellingen, waartoe dit leidt op de werkvloer en wat uw investering is. Wij komen graag met u in contact om bij te dragen aan de realisatie van uw doelstellingen.

> Ik wil graag persoonlijk online kennismaken