Communicatie & persoonlijke effectiviteit

Helder verwoorden en authentiek overbrengen van uw boodschap zijn voorwaarden voor constructieve samenwerking en geloofwaardigheid. Door hetgeen u in huis heeft ook te kunnen en durven profileren, krijgt u meer invloed en vergroot uw impact op het realiseren van doelstellingen. Persoonlijk effectiever worden en effectieve communicatie starten beiden met bewust worden van uw eigen communicatiestijl, voorkeuren, patronen en valkuilen. Onze trainingen verschaffen u inzichten, bieden handvatten en zorgen door praktische oefeningen dat u in alle situaties blijvend beter uit de verf komt.

Vanuit kracht en kwaliteiten

Wij geven u handvatten om bewust actie te ondernemen en te ontwikkelen. Uw rendement is authentiek, bewust en vol zelfvertrouwen in iedere situatie vanuit kracht en kwaliteit kunnen handelen. Door onze unieke Success4Life ´totaal´ Ontwikkeltrajecten waarbij coaching op implementatie van het geleerde inbegrepen is, ontwikkelt u nieuwe competenties niet voor even, maar voor het leven.

Trainingen & Coaching

Training

‘Overtuigend en ontspannen presenteren’. Spreken in het openbaar is voor velen een uitdaging waar ze als een berg tegen opzien. In veel organisaties komt presentaties geven regelmatig aan de orde. Of het nu gaat om de kwartaal presentatie of nieuwjaar-speech, beleids-, productintroductie- of verkooppresentaties: …

Training

Dagelijks u tijd optimaal benutten klinkt simpel en is waarnaar wordt gestreefd. Toch blijkt in de praktijk dat het managen van activiteiten en taken binnen een bepaalde tijd, veel meer met zich meebrengt dan het maken van ‘To Do’-lijsten en tijdsblokken. 

Training

Vaardigheden als Persoonlijke Effectiviteit en Effectief Communiceren zijn géén talenten waarmee u hoeft te zijn geboren. Deze vaardigheden behoren tot competenties die u kunt ontwikkelen. Mist u op gezette tijden de benodigde assertiviteit om uzelf goed te profileren?