Over Success4Life

Success4Life richt zich op het bevrijden en optimaal benutten van menselijk potentieel, persoonlijk en binnen organisaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in hybride en online effectieve en praktijkgerichte trajecten op het gebied van communicatie, sales, management, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap.

Inzicht krijgen en durven vertrouwen

De filosofie achter de naam ‘Success4Life’ is dat het hebben van ‘Succes voor het leven’ los staat van het verwerven van materiële zaken of status. Succes betekent voor ons inzicht krijgen in, durven vertrouwen op en benutten van eigen potentie. Blijvend in verbinding staan met jezelf en persoonlijk vrijgemaakt potentieel.

Versterken en stimuleren

Ontwikkeltrajecten, trainingen en coaching van Success4Life versterken mensen, stimuleren persoonlijk leiderschap en verhogen betrokkenheid. Volgens ons dé ingrediënten die het verschil maken binnen en buiten organisaties.

Aansluiten bij de toekomst

Sinds 1996 dragen de oprichters als zelfstandige interim professionals bij aan het behalen van doelstellingen van nationale en internationale organisaties. Hun uitgebreide expertise zetten zij, sinds 2008, onder de Success4Life-vlag in voor organisaties die inzien dat aansluiten bij de toekomst verder gaat dan reorganiseren, herstructureren en processen optimaliseren.

> Ik wil graag persoonlijk kennismaken

Oprichters Success4Life

“Het moment dat iemand in attitude geen medewerker maar mede-ondernemer is, is het moment dat eigenaarschap over zijn bijdrage aan de organisatie ontstaat.”

Rik staat bekend om zijn bevlogenheid en enthousiasme. Hij wordt nationaal en internationaal erkend om zijn brede kennis en direct toepasbare strategieën. Rik is geaccrediteerd Insights Discovery® practioner en tevens geassocieerd facilitator en coach bij verschillende hoog gewaardeerde ontwikkelbureaus als het Nederlandse  Allied Forces en het Amerikaanse  KornFerry die al meer dan 5 jaar behoort tot de ‘Top Consulting Companies’ in de wereld.

“Zodra je inzicht hebt, ‘in wie je bent (je kern) en wat je werkelijk allemaal kunt’, hoef je niet meer extern gemotiveerd te worden.”

Joanna is analytisch, gedreven en gefocust op ontwikkeling van persoonlijk leiderschap door ontwikkeling van bewustzijn. Haar aanpak is resultaatgericht en zij helpt haar cliënten op pragmatische wijze te ontdekken dat ‘Alles wat jij zelf doet, een keuze is’ en hoe dit uitgangspunt jou kan dienen. Zij is geregistreerd Level II e-Coach, geaccrediteerd Insights Discovery® practioner en geassiocieerd coach en facilitator bij Hulshof.