Uw vraagstukken op maat ontwikkeld

Vraagstukken op het gebied van sales & commerciële vaardigheden, management & leidinggeven en communicatie & persoonlijke effectiviteit vinden steevast een antwoord in onze trajecten. Onze, op de meest recente breinleren onderzoeken, gebaseerde trajecten voorzien in bewustwording, inzicht en tools om een kentering in denken en doen in gang te zetten en verder te ontwikkelen. Success4Life werkt landelijk, internationaal en online met haar incompany trajecten. Ontwikkeltrajecten voor groepen of individu worden steeds op maat vormgegeven op basis van de ontwikkeldoelen.

Gezamenlijk competenties ontwikkelen

Door maatwerk wordt een traject of training volledig toegesneden op uw specifieke wensen en doelstellingen. De inhoud van het programma stemmen we af op de ontwikkelbehoefte van uw organisatie en medewerkers, het aantal dagdelen en de uitvoeringsdata wordt in overleg vastgesteld. Door transparante samenwerking ontwikkelen en stellen wij voor uw medewerkers een inspirerend leertraject samen dat naadloos aansluit op uw organisatie.

Voordelen maatwerk vraagstukken

  • Mogelijkheid van combineren van onderwerpen
  • Voorbeelden aangepast aan uw bedrijf, uit uw praktijk
  • Versterking teamgevoel
  • Rollenspellen, oefenen en leren met en van collega’s
  • Data en duur sluiten naadloos aan bij agenda van de deelnemers

Vrijblijvend verkennend gesprek

Na een verkennend gesprek ontvangt u een concrete offerte. In de offerte wordt onze analyse duidelijk en geven wij aan hoe wij bijdragen aan de ontwikkeling van uw doelstellingen, wat dit betekent op de werkvloer en wat uw investering is. Wij komen graag met u in contact om bij te dragen aan de realisatie van uw doelstellingen.

> Ja, ik wil graag een verkennend gesprek