Success4Life verhuist na brand

Door een uitslaande brand op zondag 21 maart is het kantoor van Success4Life aan Lylantse Plein in Capelle a/d IJssel verloren gegaan. Het vuur van de brand in de naastgelegen meubelzaak heeft onze ruimtes weliswaar niet bereikt, maar volgens de brandweer moeten we ze als onbruikbaar beschouwen. Gelukkig is niemand gewond geraakt.

Dat niet alleen wij fijne herinneringen hadden aan plek waar Succes4Life acht jaar kantoor hield, bleek uit de hartverwarmende berichten van onze relaties die maandagochtend letterlijk binnenstroomden. Veel dank daarvoor. Hierdoor stonden wij ook bewust stil bij de veel trajecten die daar zijn ontworpen en vormgegeven. Niet te spreken van ook heel wat uren coaching die we daar mochten begeleiden.

Het is fijn om te beseffen dat we zo’n warm netwerk hebben. Door snel schakelen en flexibiliteit van onze klanten konden alle online trajecten en coachsessies volgens planning doorgaan. Daarvoor danken wij Tribes Towers Capelle die binnen 24 uur te kennen gaf dat we daar terecht konden..

Inmiddels hebben we een vaste nieuwe locatie gevonden, die uitstekend past bij de filosofie van Success4Life.

Campus Delta is een innovatief kantoorconcept van vijf kantoorvilla’s aan de Rietbaan in Capelle aan den IJssel. Op deze fijne, multifunctionele plek zetten wij ons werk met veel plezier voort. Wij danken Campus Delta en Lobke  voor het snelle handelen én mee-ondernemen.

Met enig weemoed nemen wij afscheid van Wim Schipper en Dick van Middelkoop, die ons acht mooie jaren aan Lylantse Plein 1 hebben bezorgd.

Nieuw bezoekadres:
Campus Delta
Rietbaan 2, 2908 LP
Capelle aan den IJssel
Plan hier je route

Wij zijn telefonisch bereikbaar op onze 06-nummers.

Rik Uiterwijk en Joanna Uiterwijk