Maatwerk traject

Is er binnen uw organisatie een gedeelde leervraag of is om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen individuele ontwikkeling van medewerkers gewenst? Wij ondersteunen u met ons praktijkgericht maatwerk op het gebiedvan Sales & Commerciële Vaardigheden, Management & Leidinggeven en Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit. Een training of traject op maat gemaakt is exclusief voor deelnemers uit één organisatie.

Gezamenlijk competenties ontwikkelen

Door maatwerk wordt een traject of training volledig toegesneden op uw specifieke wensen en doelstellingen. De inhoud van het programma stemmen we af op de ontwikkelbehoefte van uw organisatie en medewerkers, het aantal dagdelen en de uitvoeringsdata wordt in overleg vastgesteld. Door transparante samenwerking ontwikkelen en stellen wij voor uw medewerkers een inspirerend leertraject samen dat naadloos aansluit op uw organisatie.

Voordelen Incompany

•    Mogelijkheid van combineren van onderwerpen
•    Voorbeelden aangepast aan uw bedrijf, uit uw praktijk
•    Versterking teamgevoel
•    Rollenspellen, oefenen en leren met en van collega’s
•    Data en duur door u te bepalen

U bepaalt zelf de locatie, desgewenst adviseren en dragen wij zorg voor een inspirerende locatie. Na een analyserend gesprek ontvangt u een concrete offerte. In de offerte wordt duidelijk aangegeven hoe wij aan uw wensen beantwoorden en wat uw investering is. Wij komen graag met u in contact om bij te dragen aan de realisatie van uw doelstellingen.

> Ik wil graag persoonlijk kennismaken