Coaching

De rol van coaching blijkt een wezenlijk onderdeel van succesvolle organisaties. Coaching draagt bij aan het ontwikkelen en versterken van teams en individuen op professioneel en persoonlijk niveau. Zelfsturing is het uitgangspunt van coaching, eigen inzichten vormen steeds de basis van doorbraak van belemmerende patronen. Onze coaches creëren een klimaat om potentieel van u of uw mensen zo aan te spreken dat deze tot maximale prestatie kan komen.

Coaching, Lifecoach, Executive Coach, Teamcoach

Doorbreken van belemmerende patronen

Success4Life biedt korte en intensieve trajecten op maat. Wij ondersteunen resultaatgericht bij het doorbreken van belemmerende patronen en het op koers komen naar uw gewenste doelen. Onze methodieken werken perspectiefverbredend, stimuleren inzicht en verbinden u (opnieuw) met uw kracht en kwaliteiten, zodat u zelfsturend tot concrete oplossingen kunt komen.

Coaching voor iedereen

Waar in het verleden coaching veelal alleen toegankelijk was voor directie of topmanagers, is vandaag de dag coaching bereikbaar voor iedereen. Coaching daagt uit, stimuleert op een respectvolle wijze ontwikkeling en valt, als methodiek om te ontwikkelen, niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Wij ondersteunen u graag bij de keuze tussen onderstaande coachtrajecten.

Informatie aanvragen - Afspraak maken »

Success4Life is aangesloten bij en verbindt zich aan de internationale ethische code  zoals voorgeschreven door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).


Executive Coaching

executive coaching, high level coaching, business coaching


Executive coaching voor directeur, ondernemer of topmanager. Uw beslissingen, thema´s en uitdagingen zijn, door uw positie, anders dan die van leidinggevenden elders in de organisatie. In goede tijden gelauwerd, in spannende tijden kan het eenzaam zijn aan de top. Een klankbord die u een objectieve spiegel voorhoudt is, dan voor zowel u als uw organisatie, een goede methode om vanuit kracht en authenticiteit keuzes te blijven maken.

Lees verder

Team Coaching

teamcoach, organisatieontwikkeling, coaching
 

Een succesvolle samenwerking van individuen en teams onderling is de drijvende kracht van succes in organisaties. Verantwoordelijken voor het aansturen van één of meerdere teams ervaren afwisselend de kracht en uitdagingen van interactie binnen een groep. Team Coaching draagt bij aan inzicht in en gezamenlijk onderzoeken van zaken als ineffectieve patronen, gewoontegedrag of overtuigingen die effectieve, succesvolle samenwerking en synergie in de weg staan.

Lees verder

Personal Coaching

Balans, rust, personal coach, life coach


Steeds verbonden met je kracht, kwaliteiten en vol zelfvertrouwen in privé of werksituatie  - ook moeilijke - beslissingen nemen, kan een hele uitdaging zijn als het, om willekeurig welke reden, even niet lekker loopt. Success4Life Coaching is gericht op doorbreken van ineffectieve gedachten en patronen. Je wordt resultaatgericht stapsgewijs gestimuleerd je kwaliteiten, effectief gedrag en potentieel te ontwikkelen om zelfsturend koers te zetten naar gewenste doelstellingen.  

Lees verder


Success4Life  •  Alle rechten voorbehouden © 2018  •  KvK Rotterdam 24262514  • Algemene voorwaarden •  Cookie Policy  •  Disclaimer login