Wie is Success4Life…

Opgericht in 1996. Toen al net even anders en nog alleen face2face trainingen in Vlaardingen. Vandaag de dag staat Success4Life bekend als ‘gamechanger’ wereldwijd actief met hybride trajecten . De filosofie achter de naam ‘Success4Life’ is dat het hebben van gevoel van ‘Succes in het leven’ in de werk of privé context los staat van het verwerven van materiële zaken of status. Wij versnellen het proces van inzicht krijgen in, durven vertrouwen op en bewuster benutten van eigen potentie. Gevolg, blijvend in verbinding staan met jezelf en persoonlijk vrijgemaakt potentieel.

Aansluiten bij de toekomst

De oprichters dragen al een kwart eeuw bij aan het behalen van doelstellingen van nationale en internationale organisaties. Hun uitgebreide expertise zetten zij in voor organisaties die inzien dat aansluiten bij de toekomst verder gaat dan reorganiseren, herstructureren en processen optimaliseren.

Oprichters Success4Life

Rik UiterwijkRik Uiterwijk: “Het moment dat iemand in attitude geen medewerker maar mede-ondernemer is, is het moment dat eigenaarschap over zijn bijdrage aan de organisatie ontstaat.”

Rik staat bekend om zijn bevlogenheid en enthousiasme. Hij wordt nationaal en internationaal erkend om zijn brede kennis en direct toepasbare strategieën. Rik is geaccrediteerd Insights Discovery® practitioner en tevens geassocieerd trainer bij Achieve Forum, meer dan 5 jaar op rij behorend tot de ‘Top 20 Leadership Training Companies’ in de wereld.

Joanna Uiterwijk: “Zodra je inzicht hebt, ‘in wie je bent (je kern) en wat je werkelijk allemaal kunt’, hoef je niet meer extern gemotiveerd te worden.”

Joanna is analytisch, gedreven en gefocust op ontwikkeling van persoonlijk leiderschap door ontwikkeling van bewustzijn. Haar aanpak is resultaatgericht en zij helpt haar cliënten op pragmatische wijze te ontdekken dat ‘Alles wat jij zelf doet, een keuze is’ en hoe dit uitgangspunt jou kan dienen. Zij is geregistreerd Level II e-Coach en geaccrediteerd Insights Discovery® practioner.