Home | Reviews

REVIEWS

“Goed ondersteund en vooral uitgedaagd”

Joanna heeft mij goed ondersteund, maar vooral uitgedaagd. In het begin vond ik het moeilijk om te zien waartoe ik allemaal in staat ben. Mijn ontwikkeling is ook zichtbaar voor mijn omgeving. Ik ben meer open en zie meer kansen om te blijven ontwikkelen. Uit dit traject meer gehaald dan ik van te voren had verwacht.

Mady Vink

8 november 2019

REVIEWS

“Alles wat je leert ook echt blijvend toepast”

Success4life heeft enorm bijgedragen aan mijn werk als manager van een grote groep mensen, evenals mijn werk als manager Business en Development. Joanna leert je beter te horen, luisteren, zien en reageren. Het wapen dat ze daarvoor inzet ben jezelf. Ze leert je eigenschappen en kwalificaties die je kunt toepassen omdat je ze in bezit hebt. De begeleiding en coaching is dusdanig goed dat je alles wat je leert ook echt blijvend toepast. Een success for life!

Willemijn Scheepens

16 juli 2017

REVIEWS

“Diepgaande coaching met meer”

Rik is een zeer gedreven coach. Hij weet precies hoe en welke hij vragen moet stellen waardoor je moet gaan nadenken. Het resultaat is een diepgaande coaching met meer dan alleen maar algemeenheden. Daarnaast is hij enthousiast over zijn vak en dat enthousiasme weet hij uit te dragen.

Petra de Borst

1 november 2013

3 reviews gevonden

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)