Management & leidinggeven

Generaties lang bestonden hoofdtaken van leidinggevenden uit koers bepalen, aansturen en controleren. Nu dienen leidinggevenden binnen moderne organisaties te beschikken over een rijker palet van vaardigheden en competenties die verband houden met de praktijk. Een alleskunner die onder andere inspireert, motiveert, coacht, visionair is, delegeert, vertrouwt en durft loslaten.Naast anderen blijft hij of zij vooral ook zichzelf ontwikkelen. Success4Life ondersteunt u bij het worden van een inspirerend leider of manager.

Strategie voor ontwikkeling

Leidinggeven start in alle gevallen met persoonlijk leiderschap. Ongeacht of u als junior-, middle-, senior manager of wellicht als eigenaar aan het roer staat van uw onderneming en zelf leiding geeft, u dient te beschikken over inzicht in uw eigen managementstijl, voorkeuren en de kenmerken van effectief leidinggeven. Voorgenoemde factoren zijn bepalend bij vorming van een strategie voor ontwikkeling en managen van medewerkers die samen met u verantwoordelijk zijn voor het behalen van doelstellingen.

Toepasbaar en inspirerend

Onze leiderschapstrainingen staan bekend om de directe toepasbaarheid van de aangereikte kennis. U gaat geïnspireerd en gemotiveerd met uw nieuwe inzichten in actie. Door onze unieke Success4Life ´totaal´ Ontwikkeltrajecten waarbij coaching op implementatie van het geleerde inbegrepen is, ontwikkelt u nieuwe competenties niet voor even, maar voor het leven.

> Ik wil graag persoonlijk kennismaken