Success4Life

Success4Life richt zich op het bevrijden en optimaal benutten van menselijk potentieel, persoonlijk en binnen organisaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in effectieve en praktijkgerichte trajecten op het gebied van communicatie, sales, management, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap.

Inzicht krijgen en durven vertrouwen

De filosofie achter de naam 'Success4Life' is dat het hebben van ‘Succes voor het leven’ los staat van het verwerven van materiële zaken of status. Succes betekent voor ons inzicht krijgen in, durven vertrouwen op en benutten van eigen potentie. Blijvend in verbinding staan met jezelf en persoonlijk vrijgemaakt potentieel.

persoonlijke ontwikkeling, life coaching

Versterken en stimuleren

Ontwikkeltrajecten, trainingen en coaching van Success4Life versterken mensen, stimuleren persoonlijk leiderschap en verhogen betrokkenheid. Volgens ons dé ingrediënten die het verschil maken binnen en buiten organisaties.

Aansluiten bij de toekomst

Sinds 1996 dragen de oprichters als zelfstandige interim professionals bij aan het behalen van doelstellingen van nationale en internationale organisaties. Hun uitgebreide expertise zetten zij, sinds 2008, onder de Success4Life-vlag in voor organisaties die inzien dat aansluiten bij de toekomst verder gaat dan reorganiseren, herstructureren en processen optimaliseren.

Oprichters Success4Life:

Rik Uiterwijk   

Rik Uiterwijk: “Het moment dat iemand in attitude geen medewerker maar medeondernemer is, is het moment dat eigenaarschap over zijn bijdrage aan de organisatie ontstaat.”

  Joanna Uiterwijk: “Zodra je inzicht hebt, 'in wie je bent (je kern) en wat je werkelijk allemaal kunt', hoef je niet meer extern gemotiveerd te worden."

Rik staat bekend om zijn bevlogenheid en enthousiasme. Hij wordt nationaal en internationaal erkend om zijn brede kennis en direct toepasbare strategieën. Rik is geaccrediteerd Insights Discovery® practioner en tevens geassocieerd trainer bij Achieve Forum, meer dan 5 jaar op rij behorend tot de 'Top 20 Leadership Training Companies' in de wereld.  

Joanna is analytisch, gedreven en gefocust op ontwikkeling van persoonlijk leiderschap door ontwikkeling van bewustzijn. Haar aanpak is resultaatgericht en zij helpt haar cliënten op pragmatische wijze te ontdekken dat ‘Alles wat jij zelf doet, een keuze is’ en hoe dit uitgangspunt jou kan dienen. Zij is geregistreerd Level II e-Coach en geaccrediteerd Insights Discovery® practioner.

 

Wij werken, indien een ontwikkelproject daarom vraagt, samen met een netwerk van ervaren trainers en coaches die onze werkwijze ondersteunen.

Success4Life is een ontwikkelbureau gevestigd onder de rook van Rotterdam, in Capelle aan den IJssel. We ondersteunen u graag bij het vrijmaken van het potentieel binnen uw organisatie. 

Wij maken graag persoonlijk kennis met u.

Maak een kennismakingsafspraak 

 


Success4Life  •  Alle rechten voorbehouden © 2018  •  KvK Rotterdam 24262514  • Algemene voorwaarden •  Cookie Policy  •  Disclaimer login