Sales en Commerciële Vaardigheden

Op zoek naar meer commerciële slag- en daadkracht? Anno 2014 in deze dynamische en economisch uitdagende tijden wordt er steeds meer gevraagd van de vaardigheden van verkoopteams. Voor zowel de binnen- als buitendienst blijft interpersoonlijke communicatie een belangrijke schakel in het succes van uw verkoopactiviteiten. Hoe beter uw verkoopteam in staat is om goede relaties op te bouwen met uw klanten, des te hoger uw verkoopeffectiviteit uiteindelijk zal zijn.

salesteams, succes met sales, topverkoop training

Proactief, signaleren en inventariseren

In onze trainingen staat daarom de mens achter de verkoper centraal.
Deelnemers leren onder anderen:
•    Proactief relatie met uw klanten opbouwen, onderhouden en uitbouwen
•    Inventariseren en signaleren van behoeften en bezwaren
•    Hoe om te gaan met ‘Cross-selling en Up-selling’
•    Oefenen van commerciële gesprekken aan de hand van rollenspelen

Ervaring uit de praktijk in uw praktijk

De aangereikte commerciële vaardigheden en kennis zijn uitvoerig in de praktijk getest en bewezen succesvol. Success4life ondersteunt en helpt salesprofessionals bij ontwikkelen om ook reeds aanwezige vaardigheden effectiever en gerichter aan te spreken. Door onze unieke Success4Life ´totaal´ Ontwikkeltrajecten waarbij coaching op implementatie van het geleerde inbegrepen is, ontwikkelt u nieuwe competenties niet voor even, maar voor het leven.

Success4Life biedt onderstaande trainingen aan op het gebied van Sales en Commerciële Vaardigheden:

Direct een afspraak maken »


Training Succes in Sales


succes in sales , training sales

De continue verandering van het economisch klimaat brengt unieke uitdagingen met zich mee voor de salesprofessional.  Uw klantrelatie is essentieel, zeker nu de verschillen tussen producten en diensten kleiner worden en de concurrentie alleen maar groter. Verkopen wordt dan ook steeds meer een kunst waarbij persoonlijke interacties de bepalende factor in het succes van uw verkoopactiviteiten vormen.

Bekijk de training

Training Succes aan de Telefoon


Training Succes aan de Telefoon

De ‘moderne klant’ is kritischer, veeleisender en verwacht steeds meer service in minder tijd. Klanten telefonisch te woord staan is soms een echte uitdaging. Hoe klanten uw kwaliteit ervaren, is sterk afhankelijk van het telefonisch contact met uw organisatie. Verbinding maken door de telefoon en aansluiting vinden aan de wensen van uw klant is dan ook een ware kunst.

Bekijk de training

Training Succesvol Onderhandelen


onderhandelen met succes, training onderhandelen

Of het nu gaat over de manier waarop je jouw rol in een project vorm wilt geven, om een contract, de aanschaf van een nieuw computersysteem, salarisverhoging, een fusie of de samenwerking binnen een team: onderhandelen hoort erbij. Als manager, projectleider, inkoper, verkoper, stafmedewerker en consultant onderhandel je voortdurend. Sneller schakelen en inspelen op veranderende omstandigheden vragen om behoorlijk wat zelfsturing en persoonlijk leiderschap.

Bekijk de training


Success4Life  •  Alle rechten voorbehouden © 2018  •  KvK Rotterdam 24262514  • Algemene voorwaarden •  Cookie Policy  •  Disclaimer login