Management & Leidinggeven

Generaties lang bestonden hoofdtaken van leidinggevenden uit koers bepalen, aansturen en controleren. Nu dienen leidinggevenden binnen moderne organisaties te beschikken over een rijker palet van vaardigheden en competenties die verband houden met de praktijk. Een alleskunner die onder andere inspireert, motiveert, coacht, visionair is, delegeert, vertrouwt en durft loslaten. Naast anderen blijft hij of zij vooral ook zichzelf ontwikkelen. Success4Life ondersteunt u bij het worden van een inspirerend leider of manager.

management en leidinggeven

Strategie voor ontwikkeling

Leidinggeven start in alle gevallen met persoonlijk leiderschap. Ongeacht of u als junior-, middle-, senior manager of wellicht als eigenaar aan het roer staat van uw onderneming en zelf leiding geeft, u dient te beschikken over inzicht in uw eigen managementstijl, voorkeuren en de kenmerken van effectief leidinggeven. Voorgenoemde factoren zijn bepalend bij vorming van een strategie voor ontwikkeling en managen van medewerkers die samen met u verantwoordelijk zijn voor het behalen van doelstellingen.

Toepasbaar en inspirerend

Onze leiderschapstrainingen staan bekend om de directe toepasbaarheid van de aangereikte kennis. U gaat geïnspireerd en gemotiveerd met uw nieuwe inzichten in actie. Door onze unieke Success4Life ´totaal´ Ontwikkeltrajecten waarbij coaching op implementatie van het geleerde inbegrepen is, ontwikkelt u nieuwe competenties niet voor even, maar voor het leven.

Success4Life biedt onderstaande trainingen aan op het gebied van Management & Leidinggeven:

Direct een afspraak maken »


Training Succesvol Leidinggeven


effectief leiderschap juiste beweging


Paradoxaal genoeg is verandering de nieuwe constante factor. Binnen deze dynamische en complexe wereld krijgen organisaties dagelijks te maken met veranderende markten, techniek en regelgeving. Klanten stellen steeds hogere eisen: sneller, beter en kostenefficiënter. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een andere manier van het inrichten en managen van werken. Leidinggevenden dienen dan ook te beschikken over een uitgebreid pakket aan vaardigheden en competenties die verband houden en kunnen omgaan met deze veranderde praktijk. 

Bekijk de training

Training Succesvol Coachend Leidinggeven


Coachend Leiderschap, coachend leidinggeven

Coachend Leidinggeven is meer dan een nieuwe kreet voor betrokken leidinggevenden. Coachende Leidinggevenden zijn in staat om, als de situatie daarom vraagt, de rol van coach aan te nemen om medewerkers te ondersteunen om zelf het maximale uit zichzelf en hun competenties te halen. Zij creëren hiermee zelfstandigere medewerkers die proactief handelen en meedenken vanuit de visie en waarden van een organisatie. Een coachende leidinggevende haalt door zorgvuldig om te gaan met gezag, loslaten, verbinden en vertrouwen, bewezen méér uit medewerkers door minder sturen.

Bekijk de training

Training Succes met uw Team

 

Team training, ontwikkeling

Ieder mens, iedere organisatie en ieder team is uniek. Ieder team heeft een eigen beginpunt, eigen doelen en een eigen ontwikkelingstempo. Hoe zijn de rollen verdeeld in uw team en hoe verloopt de interactie? Met andere woorden: wat is de groepsdynamiek? ‘Teamwork’ kan gelijktijdig krachtig en een uitdaging zijn. Van het opbouwen van onderlinge relaties tot het formuleren van ontwikkelingsdoelen – de levenscyclus van een team kent veel beslissende momenten die invloed hebben op haar prestaties en effectiviteit. 

Bekijk de training


Success4Life  •  Alle rechten voorbehouden © 2018  •  KvK Rotterdam 24262514  • Algemene voorwaarden •  Cookie Policy  •  Disclaimer login