Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit

Helder verwoorden en authentiek overbrengen van uw boodschap zijn voorwaarden voor constructieve samenwerking en geloofwaardigheid. Door hetgeen u in huis heeft ook te kunnen en durven profileren, krijgt u meer invloed en vergroot uw impact op het realiseren van doelstellingen. Persoonlijk effectiever worden en effectieve communicatie starten beiden met bewust worden van uw eigen communicatiestijl, voorkeuren, patronen en valkuilen. Onze trainingen verschaffen u inzichten, bieden handvatten en zorgen door praktische oefeningen dat u in alle situaties blijvend beter uit de verf komt.

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit, effectief communiceren rotterdam

Vanuit kracht en kwaliteiten

Wij geven u handvatten om bewust actie te ondernemen en te ontwikkelen. Uw rendement is authentiek, bewust en vol zelfvertrouwen in iedere situatie vanuit kracht en kwaliteit kunnen handelen. Door onze unieke Success4Life ´totaal´ Ontwikkeltrajecten waarbij coaching op implementatie van het geleerde inbegrepen is, ontwikkelt u nieuwe competenties niet voor even, maar voor het leven.

Success4Life biedt onderstaande trainingen aan op het gebied van Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit.

Direct een afspraak maken »


Training Succesvol Presenteren

Training Beter presenteren


'Overtuigend en ontspannen presenteren'.  Spreken in het openbaar is voor velen een uitdaging waar ze als een berg tegen opzien. In veel organisaties komt presentaties geven regelmatig aan de orde. Of het nu gaat om de kwartaal- of Nieuwjaars speech, beleids-, productintroductie- of verkooppresentaties: hoe zorgt u ervoor dat uw verhaal boeiend blijft en u de aandacht van uw publiek vasthoudt? Succesvol presenteren hangt af van een groot aantal factoren en de meeste zijn te beïnvloeden en te verbeteren. Zelfverzekerd en handig inspelen op onverwachte gebeurtenissen tijdens presentaties is ook voor u bereikbaar.

Bekijk de training

Training Succesvol Time Management


Training timemanagement

Dagelijks u tijd optimaal benutten klinkt simpel en is waarnaar wordt gestreefd. Toch blijkt in de praktijk dat het managen van activiteiten en taken binnen een bepaalde tijd, veel meer met zich meebrengt dan het maken van 'To Do'-lijsten en tijdsblokken. Een overvloed aan informatiestromen, email-alerts en andere afleiders vragen om een effectievere strategie. Zodra u inzicht heeft in welke valkuilen en patronen inefficiënt tijdgebruik in de hand werken en hoe u uw grenzen respectvol bewaakt, zult u ervaren dat ruimte voor meer creativiteit en balans binnen handbereik is.

Bekijk de training

Training Persoonlijke Effectiviteit


s

Vaardigheden als Persoonlijke Effectiviteit en Effectief Communiceren zijn géén talenten waarmee u hoeft te zijn geboren. Deze vaardigheden behoren gelukkig tot competenties die u kunt ontwikkelen. Mist u op gezette tijden de benodigde assertiviteit om uzelf goed te profileren? Wilt u onder anderen effectiever leren communiceren en als de situatie daarom vraagt helder, krachtig en duidelijk overkomen? Door inzicht te krijgen welke processen communicatie, verbaal en non-verbaal, beïnvloeden, treedt u voortaan iedere gelegenheid met vertrouwen tegemoet.

Bekijk de training


Success4Life  •  Alle rechten voorbehouden © 2018  •  KvK Rotterdam 24262514  • Algemene voorwaarden •  Cookie Policy  •  Disclaimer login